AgrOccasions

AGROTECHNIEK MET HOGE
KWALITEIT EN EEN LAGE DREMPEL


Wij beschikken over een ruim gesorteerd onderdelen magazijn. Naast een depotfunctie voor de werkplaats, worden ook 'over de balie' veel onderdelen en accessoires geleverd aan 'zelfsleutelaars', die bij ons altijd terug kunnen vallen op een deskundig advies. 

magazijn > tipvansip

AgriWeb volrubber zeven

De aardappelen zijn (bijna) uit de grond, het sorteren kan beginnen! Wellicht zijn uw zeven aan vervanging toe of bent u op zoek naar een nieuw soort zeef, dan is dit het juist moment om kennis te maken met de AgriWeb zeven. 

Tijdens de laatste editie van Potato Europe hebben wij de AgriWeb full-rubber screenzeven met succes geïntroduceerd. De eerste gebruikers hebben de zeven nu twee jaar in gebruik en zijn erg tevreden over het resultaat.

Het AgriWeb systeem wordt in Groot Brittannië veel toegepast op de daar zeer populaire roterende websorteerders. De zeefmatten worden gemaakt van rubber platen die met drie inlagen zijn opgebouwd. Hierin worden vierkante gaten gestanst.

Door de rubberplaat in een frame te klemmen en te spannen, is het principe nu ook geschikt gemaakt voor schok- en schudsorteerders. Deze z.g. “screenzeven” zijn in alle maten (20 tot 90 mm) leverbaar en beschikbaar voor alle merken. De zeefmatten zijn maatvast, productvriendelijk en hebben een lange levensduur. Doordat de zeefmat in een lichte vibratie wordt gebracht, is er minder kans op blokkades en daardoor een betere doorstroming over het zeef. Vooral bij schoksorteerders, die  zonder “uit-tikker” werken, is dit een belangrijk pluspunt! De schok- c.q. schudintensiteit kan namelijk worden gereduceerd. Met name in Engeland, waar dit systeem veel wordt toegepast in vroege (tafel)aardappelen, waarvan de schil nog niet is afgehard, is dit een belangrijk pluspunt.

* Maatzuiver
* Aardappelvriendelijk, geen beschadiging
* Lange levensduur
* Minder blokkades door minder inklemming van knollen in het zeef
* Leverbaar voor alle merken sorteerinstallaties   
<<  Terug

FOLLOW US:


CHECK ALSO:

       

COPYRIGHT 2016 MIJNO VAN DIJK

STORINGSDIENST

"SOS" storingsdienst voor 's avonds en in het weekend, direct oproepbaar via mobiele telefoon:
06- 51671524

VERKOOP

Mijno van Dijk: 06 - 53201983
Bartel Reitsma: 06 - 16043073

CONTACT US:

Mijno van Dijk Mechanisatie

Hemmemaweg 20
9076 PH St. Annaparochie
Tel: + 31 (0)518 402215
Email:
info@mijnovandijk.nl